Beste bezoeker,Logo NVR

Welkom op de website van de Nierpatiënten Vereniging Radboud,

Op onze website vindt u een diversiteit aan informatie over onze nierpatiëntenvereniging. Jaarlijks
organiseren wij activiteiten zoals de contactdag, de themacontactdag, een samenzijn rondom kerst
en uiteraard een Algemene Ledenvergadering (ALV) welke wij meestal combineren met een presentatie
van één van de specialisten nefrologen in het Radboudumc. Tevens hebben we elk jaar een uitstapje
zodat men zich even geen patiënt hoeft te voelen.

Verder worden wij als patiëntenvereniging vaak gevraagd om ervaringsdeskundigen in te schakelen bij diverse onderwijsinstanties zoals bij de Radboudumc Health Academy, de Hogeschool Arnhem/Nijmegen en diverse projecten zoals “Stel de 3 goede vragen” en StudentMeetsPatiënt. Verder hebben wij gedurende het jaar diverse contacten met de dialyseafdeling, de verpleegafdeling en de polikliniek van de afdeling Nierziekten van het Radboudumc. Samen zijn wij er voor u.

Wij proberen er op een zo goed mogelijke manier voor de patiënt, de partner, de ouders, de mantelzorgers, donors, familie en vrienden van de patiënt en zijn/haar omgeving te zijn. In de gezamenlijke nieuwsbrief van de afdeling Nierziekten en de N.V.R. leest u nog meer over ons. Indien u op zoek bent naar lotgenotencontact of een antwoord op een vraag welke u aan ons wilt stellen, staan wij ervoor open om u te helpen. Aarzel niet ons te mailen (of te bellen). Indien wij geen antwoord weten, kunnen wij u wellicht advies geven en verwijzen naar de persoon of instantie die voor u wel een antwoord of advies heeft.

Wij hopen dat u door onze website te bezoeken een impressie krijgt van de activiteiten van de Nierpatiënten Vereniging Radboud en dat u op een laagdrempelige manier met ons contact kunt maken. Hebt u tips, of wilt u lid worden; wij verwelkomen u graag!

Wist u dat: 2017 het jaar was waarin onze vereniging haar 15-jarig bestaan heeft mogen vieren?

Met vriendelijke groeten,


Bestuur en vrijwilligers van de N.V.R.