Na 2 jaar kunnen we eindelijk weer gezamenlijk Kerst vieren met een kerstdiner. Vanwege het 20-jarig bestaan van NVR zal het een uitgebreid en feestelijk Amuse Kerstdiner zijn. Dit jaar zijn we te gast bij Restaurant Sterrebosch in Wijchen. Schuift u mee aan?

We zien u graag op zondag 11 december om 17.00 uur. De bijdrage voor het kerstdiner is € 15,- p.p. voor leden NVR; voor een introducé is de bijdrage € 30.- p.p.

U kunt zich opgeven door dit formulier voor donderdag 1 december volledig ingevuld op te sturen naar aanmelden@nv-radboud.nlof naar adres p/a Eegt 17, 5404 LK Uden.

Bekijk hier de volledige uitnodiging.

Het restaurant kan rekening houden met dieetwensen. Zoals bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij of vegetarisch. U kunt dit aangeven op het aanmeldformulier. Een keuze in vlees of vis wordt ter plekke opgevraagd. Heeft u vragen hierover, geef het aan op het formulier.

Heeft u geen vervoer en wilt u er toch bij zijn? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Heeft u wel vervoer en bent u bereid om iemand mee te nemen, dan kunt u dit ook aangeven.

Het bestuur hoopt u te mogen begroeten om samen het jaar gezellig af te sluiten!

Het kerstdiner heeft inmiddels plaatsgevonden. Hieronder een impressie: